DJS inDOOR - Sin Pausa

Zaterdag 28 november presenteert Muziekpodium DJS in DOOR de latin jazz en musica Cubana van Sin Pausa. De eigen zaal van DJS biedt voorlopig te weinig 1,5 meter-ruimte voor concerten, maar gelukkig is DOOR zo gastvrij om zijn podium in het voormalige belastingkantoor in elk geval dit najaar te delen.
De avond is opgesplitst in twee concerten van een uur, elk met zitplaatsen voor maximaal 30 bezoekers. Tickets moeten vooraf op de website van Muziekpodium DJS worden gekocht.

Een uitdaging. Zo mag het zittend bijwonen van een optreden van Sin Pausa zeker worden genoemd. Overal waar dit gezelschap verschijnt, is het publiek in een mum van tijd één wervelende kluwen dansende mensen. Dat kan nu even niet, om een goede reden. Maar het gevoel blijft. En Sin Pausa blijft ook in een ‘luisterconcert’ overeind.

Sin Pausa werd in 2013 opgericht door de in Havana geboren en getogen percussionist Romulo Rodriguez. Verhuisd naar Dordrecht heeft hij een excellente groep gelijkgestemde muzikanten om zich heen weten te verzamelen die de concerten een extra dimensie geven met hun pittige jazzy improvisaties.

De charismatische zangeres Sonia Perez houdt het publiek in haar greep met haar bolero’s. Sin Pausa speelt latin Jazz en traditionele Cubaanse muziek, eigen composities en arrangementen.

Line-up: Sonia Perez Hernandez: zang, Romulo Rodriguez: conga’s, Randy Winterdal: bas, Christian Smalt: piano, Miguel Sucasas Bujones: saxofoon, Eric Larrea: percussie.

Datum: vrijdag 28 november 2020
Locatie: DOOR
Adres: Spuiboulevard 220, Dordrecht
Set 1 deur open: 20:00u / Aanvang: 20:30-21:30u
Set 2 deur open: 22:00u / Aanvang: 22:30-23:30u
Entree: € 8,00 per set / donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,00
Koop je kaarten op www.muziekpodiumdjs.nl

Door Dordrecht
Spuiboulevard 220
3311 GR Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00 - 17:00
Donderdag13:00 - 21:30
Vrijdag11:00 - 23:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
skyline-visual