De Kleine Zeemeermin (vanaf 4 jaar)

Romantisch sprookje voor de hele familie

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 4 jaar

Plusprogramma: Kom je verkleed naar Kunstmin en doe je mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd? Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet en kun je nog even lekker dansen op het Onderwaterbal.

Vaar je mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke, romantische onderwaterwereld in dit spetterende sprookje voor de hele familie? Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, speelt de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Ook het tovenaarsduo Titus en Fien reist onder water mee en zorg t voor hilarische scènes. Kom jij ook verkleed naar Kunstmin?

Heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt zij een knappe mensenprins van een zinkend schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plan. Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?

Sita Vermeulen, Michael van Hoorne, Esther van Santen e.a., spel; Bas Groenenberg, regie.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual