De drie windstreken van Anatolia

Een bijzondere avond vol Anatolische Volksmuziek in Ketel 2. Docent Yavuz Cimen is de dirigent van het koor en docent van de Saz leerlingen. Samen spelen/ zingen zij de liedjes uit de vier windstreken van Anatolia, iedere streek heeft zijn eigen muziekstijl. Naast de leerlingen van ToBe doen er ook een aantal gast muzikanten mee.

Koor Anatolische Volksmuziek
Dit koor zingt overwegend traditioneel Anatolische volksmuziek. Plezier in het zingen staat voorop! Docent Yavuz Cimen leidt het koor en bespeelt Saz als begeleiding. Tijdens uitvoeringen verzorgen Saz leerlingen van Yavuz de begeleiding. Iedereen kan gedurende het gehele cursusjaar instromen. Lijkt dit koor je leuk dan is het altijd mogelijk om (vrijblijvend) een keer mee te doen. Klik HIER voor meer informatie over het koor.

Saz Muziekles
Wil je ook les op dit prachtige instrument? Dat kan, je kunt per direct beginnen met les. Een gratis proefles is altijd mogelijk. De Saz lessen worden gegeven in het Energiehuis. Klik HIER voor meer informatie over Saz lessen.

Adresgegevens
ToBe Cultuurcentrum
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m vrijdag 08:30 - 17:30
Zaterdag & zondag Gesloten
skyline-visual