De Donuts on Stage: Oktoberfest Zwei Punkt Null

Lederhosen, dirndls, pullen bier, maar bovenal heel veel blaasmuziek van het hoogste niveau; op zaterdag 19 oktober beloven De Donuts tijdens hun jaarlijkse feest ‘De Donuts On Stage’ het Dolhuis wederom op zijn kop te zetten. Ditmaal met de tweede editie van hun Oktoberfest: Zwei Punkt Null. Het Dolhuis opent om 20.30 haar deuren en kaarten à €8.50 zijn te verkrijgen via de website: www.dedonuts.nl.

Sinds 2011 vormen acht muzikale vrienden samen De Donuts. Het streven is om, waar ze ook komen, een swingend, muzikaal, maar vooral verrassend feestje neer te zetten. Dit alles doen ze onder muzikale leiding van drummer Arjan van der Dussen. De band wil zowel muzikaal, maar ook zeker qua entertainment het hoogste niveau leveren. Na een reeks succesvolle theatershows en zelfs voorprogramma’s van de wereldberoemde formatie Mnozil Brass, richten De Donuts zich momenteel voornamelijk op festivals door heel Nederland.

Om de juiste sfeer te creëren tijdens de zevende editie van De Donuts On Stage, wordt het Dolhuis ondergedoopt worden in Duitse sferen. De Donuts geven een geheel eigen twist aan de voor het Oktoberfest zo kenmerkende Egerländermuziek. Naast de onvermijdelijke Duitse polka’s zal er ook eigen repertoire van de band ruimschoots aan bod komen. Zoals altijd speelt de band herkenbare muziek, maar dan net even anders. Ritmes die je net op het verkeerde been zetten, spectaculaire uithalen in de trompetten, maar ook visueel beloven De Donuts te verrassen. Al met al een uniek feestje vol muzikaal geweld, humor en natuurlijk een bijbehorend biertje.

Adresgegevens
Podium Dolhuis
Dolhuisstraat 55  
3311 VE Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Alleen geopend tijdens feesten
skyline-visual