Danstheater Aya – Het Verhaal van Anders (vanaf 8 jaar)

Danstheater AYA maakt danstheater met lef voor jong publiek en doet dat met een mix van moderne en urban dans. De voorstelling gaat over (on)geschreven regels en dat je soms ook even anders kunt kijken naar dingen.

Anders en Ike zijn onafscheidelijk en samen kunnen zij de wereld aan. Ze zijn dikke vrienden. Net als twee stukjes van een puzzel. Ze zweren altijd samen te blijven. In een sprookje kan namelijk alles. Zelfs twee prinsen die met elkaar trouwen. Zo denkt Ike dat in elk geval. Zijn gevoelens zijn zo intens dat hij zich steeds gekker begint te voelen bij Anders. Maar Anders voelt dat anders, zeker als Salina in dezelfde straat komt wonen.

Over choreograaf Ryan Djojokarso
Ryan Djojokarso maakt ontroerende, speelse en grappige voorstellingen voor een jong en volwassen publiek. In 2017 ontvangt hij als veelbelovend choreograaf de BNG Bank Dansprijs en wordt hij genomineerd voor de prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek.

 Ryan Djojokarso, choreografie; Jochem Eerdekens, Simon Mual en Chanel Vyent, spel; Robbert Klein, muziek; Elsemarijn Bruys, decor en kostuums; Erik van Raalte, lichtontwerp; Wies Bloemen, dramaturgisch advies

Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual