Het regionale psychedelic trio Cozile met de bekende broers Angelo en John Noce Santoro speelt vrijdag 30 november in Muziekpodium DJS. Cozile is een band van drie oudgedienden uit de Hollandse muziekscene. De naam is opgebouwd uit de eerste twee letters van de drie bands waar de heren in gespeeld hebben: Cosmic Dealer, Zipps & Lemon Crush.

Gitarist Angelo Noce Santoro (Cosmic Dealer, The Noble Band) en drummer John Noce Santoro (Zipps, Moving Strings, The Noble Band) vormen samen met bassist Ed Biesbroek (Lemon Crush) de band.

Instrumentale muziek, voornamelijk van de hand van Angelo Noce Santoro, met psychedelische, oriëntaalse, stoner- en jazzrock invloeden uit de jaren 70 met veel ruimte voor improvisatie. Pikant detail is dat het nummer ‘Tapajos’ van Santoro’s eerste soloplaat uit 1979 in het Amerikaanse TV-programma ‘Fuck, That’s Delicious’ zit.

Laat je verrassen door de stevige, harmonieuze rock van deze topmusici uit de Drechtsteden.

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual