Coppersky maakt 70’s Rock N’ Roll met een unieke en moderne twist. De band bestaat uit onder andere drie broers die in Colombia tijdens de beroemde, beruchte en verhitte jaren 80 van Colombia zijn geboren. Momenteel zijn de broers gesetteld in Utrecht waar zij hun drummer vonden die het muzikale gezelschap compleet maakt. Op het nieuwste album ‘Orbiter’, dat in het voorjaar van 2019 uitkomt, zijn de individuele krachten gebundeld die Coppersky’s authentieke sound vormen. De poëtische teksten van de zanger spreken tot de verbeelding en zijn stem doet je bij vlagen denken aan Eddie Vedder en Bruce Springsteen.

+Support: Windup Space uit Oosterhout weet op geniale wijze rauwe emoties te verpakken in sterke songs. Met ingetogen, sfeervolle melodieën vindt de band moeiteloos de weg naar het hart van de luisteraar te vinden. Vervolgens wordt dit keihard neergehaald met felle, venijnige riffs. De sound doet denken aan de alternatieve rock van Biffy Clyro en The Smashing Pumpkins met emo invloeden van Brand New en Basement.

In samenwerking met de Popcentrale.

Adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
skyline-visual