Conny Janssen Danst – Broos

Groot, avontuurlijk ensemble

Sprankelende, fysieke voorstelling over de kwetsbaarheid van het leven, van de eerste schreeuw tot de laatste zucht. Na Home en de remake van Inside out, beide te zien geweest in Kunstmin, komt Conny Janssen met haar nieuwste voorstelling. Naast een groot, avontuurlijk ensemble van dertien dansers, jonge talenten en bekende gezichten, werkt Conny Janssen wederom samen met componist en multi instrumentalist Maartje Teussink, die sferen en soundscapes tot leven wekt.

De choreograaf en componist werkten eerder samen in 2016 tijdens de locatievoorstelling COURAGE in de Ferro Dome. De muziek van de componist, multi-instrumentalist, en vocalist laat zich omschrijven als lyrisch en alternatief. Teussink creëert muzikale sferen en soundscapes waarbij zij de grenzen en de combinatie van verschillende muzikale invloeden onderzoekt.

Het werk van Conny Janssen werd veelvuldig onderscheiden en is te zien op diverse festivals. Daarnaast is Conny Janssen Danst een broedplaats voor jong talent. Zowel jonge dansers als jonge dansmakers krijgen de kans zich binnen de professionele omgeving van het gezelschap te ontwikkelen. Het gezelschap is hiermee een belangrijke ambassadeur van de moderne dans.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual