Good Thru Date

Concert: J-Rock band Good Thru Date

Helemaal uit Japan komt de J-Rock band Good Thru Date helemaal naar europa voor een spetterende tour! Dit is dé kans om ze ook in Nederland te zien, en dat in Dordrecht!

Entree is gratis! Je hebt dus geen ticket nodig.

Naast GLAMS, PLASTICZOOMS en HITT brengen REALive en Highfeel veel meer geweldige artiesten naar Nederland vanuit Japan. Dit keer brengen we GOOD THRU DATE met onder andere Tetsuri van de band Dr. Undy speelt de electrische gitaar. Samen met onze goede vriend Haru, die zoals sommigen weten, van de band Universe is. Haru speelt de akoestische gitaar. Haru heeft onder meer één van de ending songs van de TV serie Bleach gezongen. Het laatste lid is Ten van de band Megimimi Sleep Tight.

Samen vormen deze muzikanten de nieuwe band genaamd GOOD THRU DATE. Dit zijn dus mensen die al een lange poos meegaan in de J-Rock en J-Pop Scene. Deze unieke naam is ontstaan uit all drie de leden hun initialen + YOU (”U”) in het woord THRU. De betekenis hierachter is dat de drie ervaren rockers met goede muziek iedereen zijn gelukkig willen maken.

De band is pas begonnen in november 2018 maar is enthousiast, vol energie en klaar om Europa te veroveren!
Daarom presenteert REALive vol trots: GOOD THRU DATE IN EUROPA 2019!
Voor meer info: www.highfeel.jp

Adresgegevens
Spuiweg 50
3311 GV Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag Gesloten
Dinsdag 11:00 - 19:00
Woensdag 11:00 - 19:00
Donderdag 11:00 - 21:00
Vrijdag 11:00 - 19:00
Zaterdag 11:00 - 18:00
Laatste zondag vd maand 11:00 - 17:00
skyline-visual