cold war

Cold war

In tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden is Cold War geen politiek drama uit de jaren ‘50, maar een meeslepend liefdesverhaal. Een destructieve liefde, dat wel. De film draait om Zula (Joanna Kulig) en Wiktor (Tomasz Kot) in het Polen in de tijd van de Koude Oorlog. Het is voor hen liefde op het eerste gezicht, ze beleven een gepassioneerde romance, maar worden gescheiden door politiek en allerlei tegenslagen. Ze lijken voortdurend op de vlucht tussen Oost en West. Cold War laat een onmogelijke liefde in een onmogelijke tijd zien.

Wiktor is componist bij een communistisch volksensemble en wil graag naar het vrije Westen. Zula is een vrijgevochten zangeres met een raadselachtig verleden. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar ook niet met elkaar. We volgen de twee geliefden over een periode van vijftien jaar, van het Poolse platteland via het exotische Joegoslavië tot in de artistieke kringen van Parijs.

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual