Circus Freiwald

Kom genieten van Gewoon Goed Gezellig Circus, door de veelzijdige circusfamilie Freiwald. Alle acts zijn dit jaar verpakt in een nieuw jasje. Met verschillende thema’s, neemt Clown Chef Rie (Jefrey) het publiek mee op reis langs verschillende delen van de wereld. Het circus beschikt over een moderne lichtinstallatie, die samen met de optredens een waar circussprookje creĆ«ert.

Met verschillende disciplines als acrobatiek (in de nok van te tent, en op de grond) en clownerie vermaken de Freiwalds het publiek. Echt bekend staat het Circus Freiwald om de prachtige dierennummers.

DIEREN – In verschillende combinaties en thema’s kan genoten worden van boerderijdieren (ganzen, geiten en hangbuikzwijntjes), edele paarden in vrijheidsdressuur en bereden als hogeschool, ondeugende mini pony’s, lama’s uit het Argentijnse hooggebergte en Siberische Steppekamelen.

ACROBATIEK – De jonge generatie toont haar kunsten zowel in de piste als hoog onder de nok van de circustent. Diverse klassieke circus disciplines komen aan bod, zoals hoela-hoop en koorddansen. Vernieuwing vindt plaats in de luchtacts waarbij in theatrale setting wordt gewerkt aan de ring- en nettrapeze.

HUMOR – Met onze bekende huisclown, over beter gezegd chef-kok, Jeffrey!

De voorstelling duurt circa 2 uur, inclusief een kleine pauze. Het maken van film-opnames is zonder toestemming, niet toegestaan! Bij koude temperaturen is het tentencomplex aangenaam verward.

Adresgegevens
Businesspark Amstelwijck
Laan van Barcelona 600
Dordrecht
skyline-visual