The Aftermath

CineFiliaal: The Aftermath

In het CineFiliaal bieden we iets extra’s aan vaste bezoekers en fans van The Movies, o.a. houders van Strippenkaarten en CinevillePassen. Op verschillende momenten zijn er bijzondere vertoningen, ontvangsten of activiteiten voor deeze klanten van het CineFiliaal. De nadruk ligt op filmtitels met een meer cultureel karakter. Elke woensdagavond rond 20:30 uur toont het CineFiliaal een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Aan de vertoning gaat (meestal) een korte inleiding vooraf. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers. Bezoek van deze film gaat op uitnodiging. Elke week ontvangen de klanten van het CineFiliaal een aankondiging per mail.

Op Woensdag 20 maart is dat The Aftermath.

Duitsland, 1946. Tijdens de strenge winter arriveert Rachael Morgan (Keira Knightley) in de ruïnes van Hamburg om weer herenigd te worden met haar man Lewis (Jason Clarke). Hij is een Britse kolonel, die als taak heeft gekregen om de verwoeste stad te herbouwen. Maar onderweg naar hun nieuwe huis, ontdekt Rachael tot haar schrik dat Lewis een onverwacht besluit heeft genomen. Hun nieuwe huis gaan ze delen met de vorige eigenaars, de Duitse weduwnaar Stephan Lubert (Alexander Skarsgård) en zijn rusteloze dochter Freda.Rachael ervaart dat als een grote inbreuk op haar privacy. Wanneer Rachael ontdekt dat zij en Stephan gemeenschappelijke oorlogservaringen delen, wijkt de gespannen sfeer. Vijandigheid en verdriet maken de weg vrij voor passie en verraad.

De film is gebaseerd op de internationale bestseller van Rhidian Brook, in Nederland vertaald als ‘Het Huis in Kreiss Pinneberg’. Toen de beroemde regisseur/producent Ridley Scott het boek las, herkende hij sterk zijn eigen jeugd en besloot het te laten verfilmen.

Klant worden ?

Dat is kosteloos en verplicht tot niets. Het enige wat het vraagt is je aan te melden via het blokje Nieuwsbrief, rechts op de homepage van onze website. Vink dan “lid worden CineFiliaal” aan. De adresgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual