Richard Says Goodbye

CineFiliaal: Richard Says Goodbye

Zie de nieuwste films als eerste in het CineFiliaal

Laatste CineFiliaal van het seizoen

In het CineFiliaal bieden we iets extra’s aan vaste bezoekers en fans van The Movies. Houders van Strippenkaarten, CinevillePassen en andere regelmatige bezoekers beschouwen we als klanten van het CineFiliaal. Elke woensdagavond rond 20:30 uur toont het CineFiliaal een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Aan de vertoning gaat (meestal) een informatieve inleiding vooraf. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers. Bezoek van deze film gaat op uitnodiging. Elke week ontvangen de klanten van het CineFiliaal een aankondiging per mail.

Op woensdag 17 juli om 20:30 u. is dat Richard Says Goodbye, een fijn filmvehikel voor steracteur Johhny Depp. Richard is professor aan de universiteit. Wanneer hij hoort dat hij terminaal ziek is, gaat er in zijn hoofd een knop om: hij zal vanaf nu optimaal genieten van de rest van zijn leven. Dit leidt tot ontroerende, bizarre maar ook roekeloze situaties met zijn vrouw, beste vriend en zijn studenten, die van niets weten. Met veel zwarte humor treedt Richard zijn laatste levensfase binnen. Is Richard gek geworden of is hij een inspiratie voor hen allen?

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual