CineFiliaal: DNA

In verband met de Corona maatregelen zijn de meeste evenementen tot 19-01-2021 afgelast.

Vaste woensdagavondmoment voor Movies-fans; zie de nieuwste films als eerste

In het CineFiliaal bieden we iets extra’s aan vaste bezoekers en fans van The Movies. Houders van Strippenkaarten, Cinevillepassen en andere regelmatige bezoekers beschouwen we als klanten van het CineFiliaal. Elke woensdagavond rond 20:45 uur tonen we een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Aan de vertoning gaat (meestal) een informatieve inleiding vooraf. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers. Bezoek aan deze film gaat op uitnodiging.

Op woensdag 9 december is dat DNA, een Frans filmdrama rond Neige. Deze gescheiden moeder van 3 kinderen vindt steun bij haar Algerijnse grootvader Emir. Hij heeft haar destijds opgevoed en beschermt tegen een onveilige thuissituatie. Als hij overlijdt, breekt er een grote familieruzie uit. Neige is haar houvast kwijt en komt terecht in een identiteitscrisis. Met steun van haar ex François en dankzij haar eigen vastberadenheid besluit Neige te gaan uitzoeken wie ze eigenlijk is. Wat is haar DNA?

Klant worden ?
Dat is kosteloos en verplicht tot niets. Het enige wat het vraagt is je aan te melden. Elke week ontvangen de klanten van het CineFiliaal een aankondiging per mail. Aanmelden kan hier. De adresgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Gerelateerde events

Het Ware Verhaal vrijdag 14 mei 2021, 17:00 - 21:00
Dordrecht Door de Jaren Heen vrijdag 5 februari 2021, 19:00 - 20:29
Dordrecht door de jaren heen. vrijdag 5 februari 2021, 19:00 - 23:00
skyline-visual