De Belofte van Pisa

CineFiliaal De Belofte Van Pisa

Zie elke week de nieuwste film als eerste

WO 9 okt – 20:30 uur.

Samir, door iedereen Sam genoemd, kan fantastisch trompet spelen. Sam’s tien jaar oudere broer Mo en zijn vriend Soesi zorgen er daarom voor dat hij auditie mag doen bij het Muzieklyceum Zuid. Hoewel Sam geen noot kan lezen, is de strenge docent Fred “Pluizenbol” Morenissen zo onder de indruk dat hij wordt toegelaten. Mo laat zijn broertje bij IJssalon Pisa beloven dat hij hoe dan ook zijn school af zal maken. Sam op zijn beurt wil er zijn voor zijn broer en hem helpen om uit handen van de politie te blijven.

De belofte van Pisa wordt gemaakt. Op hetzelfde moment worden Mo en Soesi aangehouden voor een gewapende overval, terwijl Sam machteloos toekijkt. Op eigen houtje begint hij op het Muzieklyceum, waar hij de enige leerling van Marokkaanse afkomst is. Tot Sam’s verbazing wordt Annelies, het mooiste meisje uit de klas, verliefd op hem.

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual