Oscargala The Movies

CineDordt Oscargala 2019

Film, feest & feel good in glamoursyle.

Rotaryclub Johan de Witt Ter Merwe organiseert jaarlijks deze filmbenefiet om gelden in te zamelen voor een goed doel in de regio. Het 6de CineDordt OscarGala vindt plaats op zaterdagavond 16 februari 2019.

Vanaf 20:00 u. betreden de gasten de rode loper om langs diverse fotografen de feestelijk aangeklede cinema binnen te gaan. Daar wachten een lekkere welkomstbubbel en relaxte DJ-sounds. Traditiegetrouw wordt één van de voor een Oscar genomineerde speelfilms vertoond in meerdere zalen (21:00 u.). Welke film dit zal worden is een verrassing (de Oscarnominaties worden op 22/1 bekend gemaakt). We hopen natuurlijk dat we de kanshebbers juist inschatten en inderdaad een prijswinnende film laten zien. dat deze film uiteindelijk ook de Oscar zal winnen.

Na de film een sprankelende afterparty! In diverse ruimtes speelt verschillende muziek. Om 0:00 u. wordt de Most Glamourous Outfit bekroond en wordt het opgehaalde bedrag onthuld en overgedragen. Het goede doel van 2019 is de Crabbehoeve. Dit is een bijzondere, multifunctionele ontmoetingsplek op een verrassende locatie in Dordrecht, waarvan de exploitatie ten goede komt aan faciliteiten en activiteiten in de wijk Crabbehof.

Voorafgaand is er vanaf 18:00 u. een dinermogelijkheid in Museumrestaurant Art & Dining. Chef Jack heeft een speciaal CineDordt-menu (2 gangen + aangeklede koffie) samengesteld.

Kaarten voor deze feestelijke filmavond zijn à € 30,– verkrijgbaar via deze link van CineDordt.

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual