Charkov City Opera & Ballet- De Parelvissers

Lust voor oog en oor

Opera zoals opera hoort te zijn: een lust voor oog en oor; recht uit de ziel, recht naar het hart. De Parelvissers uitgevoerd door het Charkov City Opera & Ballet is een geheel nieuwe, klassieke productie. Een groot live orkest, koor en ensemble brengen u Bizets meesterwerk met een internationale cast in een zinderende enscenering.

Twee vrienden, Zurga en Nadir, zien elkaar na jaren terug. Hun vriendschap wordt al snel bedreigd omdat zij allebei verliefd zijn op dezelfde vrouw. In de dramatische en onafwendbare ontwikkelingen zien we hoe uiteindelijk liefde en vriendentrouw het wint van dogmatisch geloof en kortzichtigheid. Een thema van alle tijden in een exotische vertelling met een aangrijpend slot. Zang en spel op het scherpst van de snede in een setting die u op het puntje van uw stoel zult houden.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual