Bullfrog Tattoo (B) – Rory Gallagher Tribute

Vrijdag 10 mei brengt de Belgische band Bullfrog Tattoo in Muziekpodium DJS een tribuut aan Rory Gallagher. De gemeenschappelijke liefde voor deze legendarische Ierse blues/rock-gitarist (1948-1995) bracht in 2013 vijf uiteenlopende Belgische muzikale kanonnen samen.

De leden van Bullfrog Tattoo zijn samen goed voor ruim veertig  jaar rockgeschiedenis. Deze muzikale klasbakken hebben hun sporen al verdiend in de Belgische muziekwereld, in bands als Gorki, The Outer Limits, The Blues Balls en Tumbling Dice. Maar het is juist die gemeenschappelijke liefde voor de muziek van Rory Gallagher die de rotsvaste basis vormt van de  tributeband Bullfrog Tattoo.

In hun relatief korte bestaan brachten zij het al tot winnaar van de Belgische Clash of the Coverbands 2014/2015. In de Belgische finale in wonnen zij ook de prijzen voor beste gitarist, keyboardspeler en drummer. Zij speelden in Paradiso tijdens de Benelux-editie van de halve finale van de Clash of the Coverbands.

Line-up: Pierre Bataillie: zang, Yves Vandermotte: gitaar, Luc Heyvaerts: piano/Hammond, Frank Verdier: bas, Marc Bruyninckx: drums.

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual