BUG + The Vices | BibelotxDOOR

GRATIS
www.bibelot.net

Bibelot en DOOR presenteren samen een concert reeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze editie: BUG!

BUG
Deze fuzz punkende psychrock uit Amsterdam leeft de traditie voort van bands zoals Hüsker Dü en Nirvana. De rauwe punkrock schuurt met melodische en experimentele invloeden. Hiermee zoekt BUG vakkundig het randje op. Het resultaat? Een knallende sound waarbij je regelmatig op het verkeerde been wordt gezet.

The Vices
Dit Groningse viertal klinkt als de ultieme liefdesbaby met de mix van surf pop en garage. Met dit smakelijke recept maakte de band een vliegende start. De eerste show was als voorprogramma van Yungblud, waarna Eurosonic Noorderslag en een tour door Engeland volgden. Dit najaar komt de band Dordrecht overdonderen met nieuw materiaal!

Door Dordrecht
Spuiboulevard 220
3311 GR Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag11:00 - 17:00
Donderdag13:00 - 21:30
Vrijdag11:00 - 23:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Gerelateerde events

skyline-visual