BonteHond – WIEDEEDHET (vanaf 6 jaar)

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 6 jaar.

Wie is die geheimzinnige man achter het gordijn in de kamer? Van wie is deze portemonnee, waarom zit er een touwtje aan en waar gaat dat touwtje naar toe?

Hoe komt die witte verf op de winterjas van de vader en waar is de moeder met de loden pijp naartoe? Is de buurvrouw wel echt een buurvrouw? En is de tennisleraar wel echt verliefd? En van wie is dit landhuis eigenlijk en is het wel echt? Mag je hier eigenlijk wel zijn? In een donkere kamer horen we een gil, het licht gaat aan en er ligt iemand op het kleed die, als even niemand kijkt, opeens verdwijnt. Kortom, wie heeft wat gedaan en waaromwanneer en waar?

WIEDEEDHET is grappig, spannend en raar.

Want ook al denken wij doorgaans zeker te zijn van onze zaak. Uiteindelijk is niets wat het lijkt. Zelfs de voorstelling is bij nader inzien anders dan je vantevoren dacht. Eén groot mysterie dus. Een raadsel dat moet worden opgelost. WIEDEEDHET gaat over vragen stellen en proberen die zelf te beantwoorden. Over goed opletten en verder kijken dan je neus lang is. En over accepteren dat er op sommige vragen geen antwoorden zijn.

Deze voorstelling is gemaakt door Job Raaijmakers, René Geerlings en componist Wim Conradi. Eerder maakten zij Aap & Beer (Gouden Krekel 2012), Niet Huppelen! (Zilveren Krekel 2014), KLUCHT (2016) en FOEI (2018). WIEDEEDHET is een ‘WhoDunnit’ geïnspireerd op ‘The Mousetrap van Agatha Christie’, de langstlopende theatervoorstelling ooit ter wereld.

Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual