Bohemian Rhapsody

Met hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury groeide Queen in de jaren 1980 uit tot een superband. In zijn muziek en zijn podiumact vocht Mercury tegen stereotypes en verbrijzelde hij het gewone, om daarmee uit te groeien tot één van de meest geliefde entertainers ter wereld.

Deze gedramatiseerde biopic verbeeldt de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid.

Maar ook Freddie Mercury’s (Rami Malek) uit de hand gelopen levensstijl, die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band, krijgen we te zien. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury. Hij leidt de band naar één van de meest legendarische optredens in de rock-geschiedenis. Hier legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun erfenis, eentje die tot op de dag van vandaag nog velen inspireert.

De film kende een hele lange productietijd, inclusief ruzies en personeelswisselingen. Zeer benieuwd naar het eindresultaat.

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual