Boeschoten en Guthman – Meis! (vanaf 6 jaar)

Spannend, humoristisch sprookje

Jeugd & Familievoorstellingen bieden een prachtige theaterbelevenis aan jong én oud. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 6 jaar.

Een spannend en humoristisch sprookje over een dapper meisje dat zichzelf moet redden. De kleine Meis gaat op avontuur in het bos. Daar komt ze een muis op een rood fietsje tegen. Hij verklapt haar een groot geheim: alle dieren kunnen praten. Ze komt erachter wie te vertrouwen is en wat de regels van het bos zijn. Zo begint het avontuur van haar leven.

Meis! is een spannend en humoristisch sprookje over een dapper meisje dat zichzelf moet redden.

Ottolien Boeschoten vermaakte late luisteraars jarenlang in Nachtzusters op de VPRO-radio, later was zij de actrice in de Ons kent ons-rubriek van Man bijt hond. Gerold Guthman is al twee decennia een bekend gezicht in het Nederlandse jeugdtheater, hij speelde bij een groot aantal jeugdtheatergroepen.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual