Blues Lee

Blues Lee (B)

Muziekpodium DJS is op vrijdag 1 maart de playground van de Belgische band Blues Lee. Dit vijftal maakt opzwepende rootsmuziek die met één been in de Mississippi swamp staat en met het andere op een hedendaagse dansvloer.

Het in 1995 opgerichte gezelschap stond binnen twee jaar op het vermaarde festival Blues Peer. Sindsdien – we gaan, jawel, richting zilveren jubileum – volgden vele clubs, pubs en festivalpodia in bijvoorbeeld de Benelux, Zwitserland, Italië, Frankrijk, Spanje, Slovenië, Curaçao en Zuid-Afrika. De band begon als een groep vrienden en dat is nog steeds te horen op het podium: een hecht groepsgeluid met veel positieve vibes. Swing, jump, r&b, boogie, rock & roll, doowop, funky soul: de band doorkruist constant het Amerikaanse rootslandschap. Inderdaad, niet enkel blues, maar wel altijd roots.

Blues Lee is een op en top liveband die een echte show brengt, niet zomaar een reeks 12 bar-songs. In de traditie van de grote T-Bone Walker speelt de band een wervelende act met enkel eigen materiaal: spitse lyrics, de juiste looks, storytelling, harmony vocals, dansbare grooves: genuine feel good music.

Blues Lee is een op en top liveband die een echte show brengt met uiteenlopende rootsmuziek. In de traditie van de grote T-Bone Walker speelt de band een wervelende act met enkel eigen materiaal: spitse lyrics, de juiste looks, storytelling, harmony vocals, dansbare grooves: genuine feel good music.

Entree: € 9,00/ donateurs en jongeren tot 25 jaar: € 4,50

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual