Uitgaan - DJS

Blues Jamsessie

De Blues Jamsessie is al jaren een van de succesnummers van Muziekpodium DJS. Elke derde vrijdag van de maand, nu dus 21 juni, leidt huis-sessieband Zorrow de sessie die bevolkt wordt door gezellige bezoekers en aanwaaiende muzikanten.

Zorrow opent en sluit de avond met herkenbare songs uit de jaren 70 en 80. Daar tussenin begeleidt de band iedereen die ‘de blues heeft’ en dat wil laten horen. Een backline is aanwezig, dus versterkers, drumkit, piano, zanginstallatie of Hammondorgel kun je gerust thuislaten.

Wie wil meespelen, kan zich bij binnenkomst melden bij zanger/toetsenist Ton Pluijmert van Zorrow.

Plaats: Muziekpodium DJS
Adres: Grotekerksplein 1
Deur open 21:30 uur / Aanvang: 22.00 uur
Entree: gratis

www.muziekpodiumdjs.nl

Elke derde vrijdag van de maand is het Blues Jamsessie bij Muziekpodium DJS. Drums, Hammond, piano, zanginstallatie en versterkers staan klaar voor wie ‘de blues heeft’ en dat wil laten horen. Sessieband Zorrow leidt de jam en omlijst de avond met catchy tunes. Meedoen? Meld je bij binnenkomst bij Zorrow-toetsenist Ton Pluijmert.

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual