Black Leather Jacket (BE) + Millennials

GRATIS ENTREE
www.bibelot.net

Bibelot en DOOR presenteren samen een concert reeks in DOOR. Iedere eerste zaterdag van de maand ontdek je hier nieuwe bands. Laat je verrassen door onbekend talent! Met deze editie : Black Leather Jacket (BE) en Millennials.

Black Leather Jacket (BE)
Heb jij je rock-‘n-roll graag puur en ongefilterd? Dan is Black Leather Jacket de band voor jou. Deze formatie uit België brengt de perfecte mix van pompende baslijnen, overstuurde gitaren en explosieve drums. Trek je zwarte leren jas alvast uit de kast, want met nummers als ‘Village People’ en ‘Western World’ laten deze rockers een storm van gitaargeweld los over iedere zaal.

MILLENNIALS
Je herkent de generatie millennials aan hun avocado’s, kamille thee en dure koffie. Laat het nu net zijn dat deze band daar niks aan vindt. De nieuwe band van de voormalig frontman van Adam & The Relevant brengt heerlijk dromerige indierock die overloopt van leven, energie en millennial worstelingen. (kamille thee niet inbegrepen).

Adresgegevens
Door Dordrecht
Spuiboulevard 220
3311 GN Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag Gesloten
Woensdag 11:00 - 17:00
Donderdag 19:00 - 22:30
Vrijdag 11:00 - 17:00
Vrijdagavond 19:00 - 23:30
Zaterdag 20:00 - 00:30
Zondag Gesloten
skyline-visual