Black Friday Dordrecht

Veel voordeel en gezelligheid op Black Friday

De beelden van over elkaar struikelende koopjesjagers voor de ingang van een warenhuis waaien elk jaar weer over vanuit de Verenigde Staten. De kortingen die daar tijdens Black Friday, traditioneel de dag na Thanksgiving, worden gegeven brengen flink wat mensen op de been. Het fenomeen is in Nederland inmiddels ook niet meer onbekend. Steeds meer winkeliers doen mee met eendaagse kortingsacties, ook in Dordrecht. Omcirkel 29 november vast in je agenda, want dan barst het in veel winkels van de spetterende aanbiedingen. Die hier ongetwijfeld op een wat beschaafdere en ordentelijkere manier kunnen worden aangeschaft dan overzees.

Winkels tot 21.00 uur open

Veel ondernemers zien Black Friday hier als startschot voor het doen van sinterklaas- en kerstaankopen. Zeg nou zelf: wat korting met die dure laatste maand van het jaar in zicht is toch altijd mooi meegenomen? Om consumenten alle tijd te geven om over te gaan tot het scoren van fijne koopjes, zijn de winkels op 29 november speciaal tot 21.00 uur geopend. Dat vergroot de kans op het verzamelen van volle tassen alleen maar. Binnenkort vind je hier het overzicht van alle deelnemende winkeliers en hun acties.

Sfeervol shoppen en borrelen

De sfeerverlichting in de binnenstad is alweer aan voor extra gezelligheid en aan livemuziek ontbreekt het ook niet. Zo wordt winkelen tijdens Black Friday een onvergetelijke ervaring. Alle ondernemers adviseren je met liefde over een mogelijke aanschaf en zorgen ervoor dat je met een glimlach weer naar buiten loopt. Na sluitingstijd van de winkels, is er altijd nog voldoende horeca om die aankopen bij te vieren. Na zoveel besparingen kan er immers vast wel een hapje of drankje vanaf. Kom langs en profiteer van flinke kortingen en een mooie avond uit!

Binnenstad Dordrecht

Dordrecht
skyline-visual