Rocken op Bevrijdingsdag; Bevrijdingsdag wordt in Dordrecht als vanouds muzikaal gevierd met Bevrijdingsrock!

Het programma:
14h00 tijdens de Antiekmarkt Nieuwkerk:  Motorboat
Zij spelen de beste rockcovers, tijdens de Antiekmarkt spelen zij een aangepaste, wat rustigere set.

15h00  in café De Tijd: Vinyl Debiel
De lekkerste muziek in Café De Tijd, uiteraard uitsluitend van warm klinkend vinyl!

15h30 bij café De Vrienden: Fash
Fash is een rock/bluesband met een vleugje funk op een bedje van punkmuziek.

17h00  bij café ’t Peerdt: The Rockshots
Koos Kap en Ron Stolk spelen onder de naam The Rockshots de leukste covers van het jaar nul tot nu. Twee zeer leuke en virtuoze zanger/gitaristen die steevast voor een geweldige sfeer weten te zorgen.

18h00 bij café The Hide Away: LeBrock
LeBrock is een verzameling van vier eigenwijze muzikanten met een gezonde rockverslaving en een eigenzinnig rock repertoire: altijd nét even anders, maar altijd origineel! Stevig en strak met als doel de essentie van de nummers vol te raken.

18h00 bij café ’t Avontuur: NoPoint
NoPoint is een no-nonsense rock band die een mix van classic rock- en popcovers speelt. Sommige nummers worden letterlijk nagespeeld, andere nummers krijgen een behoorlijke “twist”. In ieder geval is het eindresultaat altijd behoorlijk rockend en soms een tikje bluesy.

22h00 bij café De Vrijheid: Motorboat
Het repertoire van Motörboat bestaat uit zo’n veertig covers op naam van de grote bands uit de seventies, zoals Deep Purple, Judas Priest, Black Sabbath, UFO, Iron Maiden, Thin Lizzy, Kiss, etc.

22h00 bij café Arina: Mudbone
Mudbone wil zich onderscheiden van andere bluesacts, die veelal dezelfde songs ten gehore brengen, en richt zich dan ook op het schrijven van eigen bluessongs. De muziek van Mudbone bestaat uit blues maar ook met uitstapjes naar andere rootsmuziek zoals country, americana, maar ook rock.

skyline-visual