Baby dri­ve-in

Is je baby te jong om voorgelezen te worden? Welnee! Kom naar de baby drive-in en ontdek hoe je met spelletjes, liedjes en boekjes een stevige basis legt voor de spraak- en taalontwikkeling. Iets waar je kind de rest van zijn leven plezier van heeft.

  Regelmatig schuift er een gast aan voor een leuke activiteit of handige informatie én je hebt volop de gelegenheid om andere (groot)ouders te ontmoeten. Rondkruipen, verschonen, voeden en slapen, alles mag tijdens de baby drive-in. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je baby begint te huilen. Kom gewoon eens langs en laat je verrassen over het aanbod. Muziek op schoot Samen boekjes lezen en liedjes zingen is een knus en gezellig moment. Het versterkt de band met je kindje en stimuleert spelenderwijs de taalontwikkeling. In de bibliotheek zijn er ook veel boekjes die aanleiding geven tot liedjes zingen en je kunnen helpen met jullie muzikale momentje. Tijdens deze Drive-in gaan we praktisch aan de slag met de leukste liedjes, versjes en Muziek op schoot. Steuntje in de rug Steuntje in de rug nodig? Ouderschap is fantastisch mooi. Een baby krijgen, verzorgen en opvoeden is een unieke ervaring. Een hele verandering in je leven, je bent nu mama, papa – ouders. Ouderschap is ook een hele verantwoordelijkheid  Ieder kindje is uniek en stelt je weer voor vragen hoe te handelen als ouders. Kinderen vragen veel van je tijd en energie. Je kunt je geïsoleerd en eenzaam voelen als ouder. Het is soms best lastig. Dan is het fijn als je mensen om je heen hebt die je kunnen helpen. Op 25 september vertelt Careyn er meer over in Bibliotheek Stadspolders.

Bibliotheek AanZet
Groenmarkt 153
3311 BD Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag13:00 - 18:00
Dinsdag10:00 - 20:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 15:00
ZondagGesloten
skyline-visual