Avond van de Waarnemer

Hoe en wat neem jij waar? Op de ‘Avond van de Waarnemer’ hoor je er alles over!

Kunstmin organiseert in het Energiehuis een feestelijke, muzikale en theatrale avond waarbij de verschillende aspecten van waarnemen worden gepresenteerd. Dit belooft niet alleen voor de deelnemers van het project ‘De Waarnemer van Dordrecht’ een boeiende avond te worden, maar ook voor iedereen die ge├»nteresseerd is activiteiten voor en met de Stad & Regio.

Op het dak van het Energiehuis staat sinds 1 mei 2019 het Venster op de Stad. Bij zonsopgang en zonsondergang observeert iedere keer een nieuwe Waarnemer de stad. Voor iedereen telkens een unieke ervaring met voor iedere Waarnemer een geheel eigen impact. Elke dag slaan twee nieuwe Waarnemers de stad Dordrecht gaande bij zonsopgang en zonsondergang. Dit project is bedacht door de Belgisch-Australische en in Parijs woonachtige choreografe Joanne Leighton. In haar werk draait het om een dynamische visie op dans. Zij ziet het publiek als een artistieke partner. ‘De Waarnemer van Dordrecht’ is niet alleen een in het oog springend project, het is ook een doorgaande artistieke dialoog waarbij het draait om de uitwisseling met het publiek. Joanne Leighton is deze avond aanwezig.

Hoe neem jij dingen waar? Wat is jouw visie, jouw blik? Op deze avond staat ‘waarnemen’ centraal. Dit onderwerp wordt op verschillende manieren belicht, zo zijn er dansfragmenten, muziek en spoken word. De line-up voor deze avond wordt binnenkort bekend gemaakt. De avond wordt gepresenteerd door Milou Adjanga. Joanne Leighton (grondlegger project) is zeker aanwezig.

Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
FeestdagenKassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual