Autumn Proms

Een verrassend muziekspektakel

Deze productie wordt georganiseerd door Vocal Popgroup Re-flax en de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH).

Ervaar de chemie tussen Vocal Popgroup Re-flax en de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH). Tijdens deze unieke show worden de mannen en vrouwen van Re-flax live begeleid door het orkest. In hoog tempo wordt gewisseld tussen de muziekstijlen pop, rock, romantics en evergreens.

Vocal Popgroup Re-flax is een popkoor uit Hendrik-Ido-Ambacht met 80 zangers en zangeressen. Een hechte groep, die onder leiding van Jeffrey van der Vegt vier- tot zevenstemmig haar repertoire zingt. In zestien jaar is Re-flax uitgegroeid tot één van de beste popkoren van ons land.

De KRPH is met haar 116 jaar het oudste harmonieorkest in Rotterdam – een vereniging met een rijk verleden en een mooie toekomst. In Rotterdam is zij een graag geziene gast in wijktheaters en op festivals. Het orkest bestaat uit ruim 50 leden en staat onder leiding van Ton van Grevenbroek.

Adresgegevens
Schouwburg Kunstmin
Sint Jorisweg 76
3311 PL Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Kassa geopend 1 uur voor aanvang voorstelling.
skyline-visual