Ars Musica Nieuwjaarsconcert (livestream)

Het jaar begint anders dan anders, ook voor Ars Musica. Het Nieuwjaarsconcert in Dordrecht is inmiddels een traditie en zal als livestream concert vanuit de Wilhelminakerk in Dordrecht worden gepresenteerd. Het wordt een muzikale verbinding; letterlijk een onlineverbinding tussen publiek, het Ars Musica Orkest en een vocaal kwartet. Het concert is een bruisende muziekervaring, om mee vooruit te kijken in dit nieuwe jaar en al het mooie wat er is te omarmen. Muziek verbindt! Van jaar tot jaar en van generatie tot generatie.

Onder leiding van dirigent Patrick van der Linden speelt het Ars Musica Orkest samen met sopraan Nanette Mans, alt Franske van der Wiel, tenor Falco van Loon en bas Daniël Hermán Mostert.
Er zal muziek klinken van Sweelinck, Marcello, Bach, Grieg en Mendelssohn-Bartholdy.

Ars Musica in Dordrecht
Dordrecht is een thuisbasis voor Ars Musica. De stad ontbreekt dan ook niet op de speellijst van hun tournees. Het Nieuwjaarsconcert wordt ondersteund door de Gemeente Dordrecht, waarmee de gemeente het mede mogelijk maakt dat de livestream vanuit de Wilhelminakerk door het hele land te zien is.

Ars Musica, reisgenoot in klassieke muziek
De professionele orkestmusici en zangers van Ars Musica vinden elkaar in hun wens tot muziek maken: vanuit hunkering en betrokkenheid. Zij brengen muzikale schatten uit de klassieke muziek naar de concertzalen en kerken door heel Nederland. De programmatische expertise van dirigent Patrick van der Linden is de kracht achter de veelzijdige concertprogramma’s van Ars Musica.

€ 12,50 p.p. | € 17,50 per huishouden
 
Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Dordrecht.
skyline-visual