Are You Experienced? Frank Fish’s Hendrix Night

Op vrijdag 9 november brengt gitarist/zanger/componist en fan Frank Fish een klinkende ode aan Jimi Hendrix.in Muziekpodium DJS. Met een podium vol muziekvrienden zal hij het repertoire van deze rocklegende bespelen.

Jimi is alweer 48 jaar geleden overleden, maar zijn muziek, poëzie en gitaarspel is nog steeds springlevend bij vele liefhebbers. Hij veranderde de gitaarsound compleet en maakte een enorme impact voor alle gitaristen die na hem kwamen.

Frank Fish, geboren in Oxford en al zo’n twintig jaar door Dordt wervelend, treedt sinds de jaren 80 op met eigen songs en muziek van anderen. Hij is expressief, progressief en creatief, houdt van show, maar neemt tegelijkertijd muziek maken uiterst serieus.

Deze avond zullen er twee bezettingen spelen: de Dordtse rockers The Few onder leiding van Elroy Schaap, met gitarist Edwin in ’t Veld, nemen vooral de bekendere songs voor hun rekening. Frank Fish’s Space Gypsies, met Ron Baggerman op de tap guitar en Hammond en Andre van Solinge op elektrische gitaar, richten zich op wat minder bekende parels van Hendrix.

Adresgegevens
Muziekpodium DJS
Grotekerksplein 1
3311 CA Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag t/m donderdag Gesloten
Vrijdag 21:30 - 01:00
Zaterdag 21:30 - 01:00
1e zondag v/d maand 14:30 - sluit
3e zondag v/d maand 14:30 - sluit
skyline-visual