Afterparkie #1: Dr. Justice & The Smooth Operators

Wie ze nog niet kent kan zich vast voorbereiden om zich aan te sluiten als fan van deze gekke dokter. Wie ze al kent weet dat je hier gewoon weer bij moet zijn.Dr Justice is een man van de wereld, een man die dingen heeft gezien, een man die dingen heeft meegemaakt. Hij heeft de talenten ontmoet die samen The Smooth Operators vormen. Dit all-star dream-team bestaat uit drie funky boys en vier sexy chicks die samen met Dr Justice op een ubermissie zijn: zij brengen de electrofunk van aan de instagram-generatie, jij dus!
Het ruikt naar louche dealtjes en zwaar geschut, maar is bovenal extreem dansbaar, glamorous en very hot. De muziek is stoer, stompend, pompend en stotend, maar tegelijk funky, sexy, flexy en flowend. De beat is streng doch rechtvaardig.

Dr. Justice & The Smooth Operators zijn geselecteerd voor de Popronde en dus gaan zij in de herfst van 2019 het land door toeren. Check ze dus zolang ze nog in Dordt zijn!

Adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
skyline-visual