Afterparkie #2: Pene Corrida

‘Dumpert, 3FM, Radio 538, Radio Veronica en vele zalen en festivals waaronder de Zwarte Cross en Paaspop hebben het allemaal meegemaakt: niemand is veilig voor de meest beruchte coverband van Nederland’!

Pene Corrida, presenteert pop-, hardrock en een vleugje salsamuziek aan het grote publiek. Zij streven ernaar het beste van alle genres om te zetten in één groot feest! De combinatie van popmuziek en hardrock brengt bij iedereen een lach op het gezicht. De mannen kunnen voor het podium helemaal los gaan terwijl de vrouwen en vriendinnen uit volle borst meezingen met hun favoriete popnummers.Iedereen houdt van guilty pleasures op zijn tijd, maar niet iedereen durft dit toe te geven. Smelt deze foute nummers samen met de heavy sound en krijg een formidabel feestpakket om nooit meer te vergeten. Rookkanonnen, sombrero’s, tequila, Corona’s en heel veel vrouwen. Artiesten als Adele, Miley Cyrus, Backstreet Boys en ABBA zijn niet veilig voor Pene Corrida.

Pene Corrida geeft je álles; meezingen, dansen, headbangen, moshpits en stagedives. Voeg hier wat salsadansjes en sexy heupbewegingen aan toe en het feest is compleet.
Verkleed in traditionele Mexicaanse kledij krijgen zij élk soort publiek mee, van popmuziekliefhebbers tot metalheads; niemand, maar dan ook niemand kan deze Mexicanen weerstaan!

Adresgegevens
Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -
skyline-visual