A star is born

A Star is Born Encore

Extra lange versie met 12 minuten aan extra scènes en muziek.

Uitgebreide versies van de nummers Black Eyes en Alibi, een a capella uitvoering van Shallow en de nummers Is That Alright?, Too Far Gone en Clover die alle drie nog niet eerder te horen waren.

A Star is Born Encore wordt alléén op 31 maart door het hele land in de bioscopen vertoond.

In deze verfilming van één van de klassieke romantische liefdesdrama’s uit Hollywood debuteren Bradley Cooper als regisseur en Lady Gaga als actrice. Het is een geweldige film geworden.

Cooper speelt zelf Jack(son) Maine, een populaire countryster, die steeds meer aan lager wal raakt. Hij ontmoet in een kleine nachtclub de timide zangeres Ally (Lady Gaga). Zij heeft haar hoop op een muziekcarrière al laten varen. De vonk springt over en een romance begint. Jack stimuleert Ally om de spotlights te gaan opeisen. En als dat lukt stijgt haar roem razendsnel. Jack komt in haar schaduw te staan en dat kan hij maar moeilijk accepteren. Het zet hun liefde onder grote druk.

De film ontwikkelt zich van een spetterende muziekfilm naar een aangrijpende love-story. Lady Gaga treedt in de voetsporen van iconen als Barba Streisand (1976) en Judy Garland (1947), die eerder de rol vertolkten.

Na de wereldpremière op het Filmfestival van Venetië was er heel veel lof. De film won al Golden Globes en de titelsong Shallow won een Oscar.

Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual