A Star Is Born

In deze nieuwe verfilming van één van de klassieke romantische liefdesdrama’s uit Hollywood debuteren Bradley Cooper als regisseur  en Lady Gaga als actrice. Het is een geweldige film geworden.
Cooper speelt zelf Jack(son) Maine, een populaire countryster, die steeds meer aan lager wal raakt. Hij ontmoet in een kleine nachtclub de timide zangeres Ally (Lady Gaga). Zij heeft haar hoop op een muziekcarrière al laten varen. De vonk springt over en een romance begint. Jack stimuleert Ally om de spotlights te gaan opeisen. En als dat lukt stijgt haar roem razendsnel. Jack komt in haar schaduw te staan en dat kan hij maar moeilijk accepteren. Het zet hun liefde onder grote druk.
De film ontwikkelt zich van een spetterende muziekfilm naar een aangrijpende love-story. Na de wereldpremière op het Filmfestival van Venetië was er heel veel lof en 5 sterren recensies. Kenners tippen de film als hoog in de Top 10 van 2018. Lady Gaga treedt in de voetsporen van iconen als Barba Streisand (1976) en Judy Garland (1947), die eerder de rol vertolkten.
Adresgegevens
The Movies Dordrecht
Nieuwstraat 60-62
3311 XR Dordrecht
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag & dinsdag 16:00
Woensdag 13:30
Donderdag 16:00
Vrijdag 13:30
Zaterdag 13:30
Zondag 12:00
skyline-visual