A Night Out With A Singer-Songwriter

Maaike Ouboter + Tim Dawn + Reachel Singh

A Night Out With A Singer-Songwriter laat je een avond lang optimaal genieten van liedjes. Door de bijzondere setting en het decor in de Main Stage sta je heel dichtbij de artiesten. Elke editie verwelkomen we songwriters die (bijna) iedereen kent, maar niet als singer-songwriter. Ook word je verrast door nieuw talent. Dit is de laatste editie van A Night Out With A Singer-Songwriter in deze vorm. Wat het gaat worden blijft nog even geheim. Binnenkort meer nieuws via onze website en social media! Deze editie op de line-up:

Maaike Ouboter
Zingen is voor Maaike Ouboter een emotionele kraan opendraaien. In 2013 verraste deze songwriter niet alleen de jury van ‘De Beste Singer-Songwriter Van Nederland’, maar ook de rest van Nederland met het nummer ‘Dat Ik Je Mis’. De single bereikte nummer 1 in de Nederlandse Single Top 100, de 3FM Mega Top 50 en de Vlaamse Ultratop 50 en behaalde platina status. Voor album ‘En Hoe Het Dan Ook Weer Dag Wordt’ werkte Maaike Ouboter met Mikey Rowe. Deze ervaren toetsenist is op albums van Novastar, Waterboys, Oasis en Noel Gallagher’s High Flying Birds te horen. Maaike Ouboter noemt zichzelf een onderzoeker en dat is duidelijk te horen in haar manier van spelen. Droom deze avond weg in de mooie, maar ook gevoelige liedjes.

Tim Dawn
Tim Dawn rondde met verschillende prijzen zijn rechtenstudie af en was hard op weg naar een PhD en het grote geld. En toen… viel hij voor de muziek. De combinatie van het rustige plattelandsleven en de rusteloosheid van de stad weerspiegelt in zijn ambachtelijke, maar moderne indie pop. Debuut-EP ‘Up’ en single ‘Lighthouse’ brachten Tim Dawn een succesvolle Popronde en de nodige airplay op NPO Radio 2 en 3FM. Daarnaast verzorgde hij voor- en naprogramma’s van Harry Styles en The Voice Of Holland-winnaar Jim van der Zee. Zijn oprechte muziek en stemgeluid doen denken aan artiesten als James Bay, Hozier en Coldplay. Inmiddels is Tim de studio uit met nieuw werk. Het resultaat: authentieke popsongs met een eigen geluid. Advocaat is hij niet meer geworden. Meester in de muziek daarentegen…

Reachel Singh
De 27 jarige muzikante Reachel Singh uit Papendrecht had alles: een appartement, een kat, een baan, een diploma. Maar van die vastigheid werd ze onrustig. Daarom gooide Reachel het roer om en vertrok ze als zingende nomade naar Thailand en India. Inmiddels is de singer-songwriter terug en brengt ze haar ervaringen op een bijzondere manier tot leven met muziek.

Adresgegevens
Bibelot
Noordendijk 148
Dordrecht
Contactgegevens
skyline-visual