Kom ook naar de Toppie Seizoensdag bij het Oogstpark in de Nieuwe Dordtse Biesbosch

 

Vrijdag 23 oktober, in de herfstvakantie, organiseren we eindelijk weer een Toppie Seizoensdag! Deze keer zijn we te gast bij het Oogstpark in de Nieuwe Dordtse Biesbosch en hebben we als thema: Slapen en Ontspanning.

Goed slapen, een regelmatig slaappatroon en ontspanning zijn namelijk ontzettend belangrijk voor de groei en ontwikkeling van kinderen. En waar kom je nu beter tot rust dan in de natuur? Ontdek een prachtig stukje Dordrecht tijdens deze dromerige Toppie Seizoensdag!

 

Natuurlijk houden we bij de uitvoering van de Toppie Seizoensdag rekening met de geldende coronamaatregelen. We houden de groepen klein en zorgen er de gehele ochtend voor dat iedereen voldoende afstand kan houden.

 

Programma:

We starten deze Toppie Seizoensdag in het Oogstpark. Vanaf hier maken we een fijne wandeling naar het Speelbos. Je kunt de hele ochtend meedoen aan allerlei leuke activiteiten en workshops. Trek je wandelschoenen en gemakkelijke kleding (die vies mag worden) aan en kom ook! Je mag natuurlijk ook lekker je pyjama aanhouden! Vergeet je thuis niet te ontbijten? Zo heb je genoeg energie voor een ochtend bomvol leuks!

 

Tijden:

De ochtend wordt verdeeld in 4 blokken van 20 kinderen. (We houden een maximum van 40 personen per blok aan, ouders en kinderen.)

  • 8.00 uur – aanvang blok 1
  • 8.30 uur – aanvang blok 2
  • 9.00 uur – aanvang blok 3
  • 9.30 uur – aanvang blok 4

Het programma ziet er per blok als volgt uit:

(Dit voorbeeld geldt voor het blok wat start om 8.00 uur, de tijden schuiven per volgend blok een half uurtje op.)

  • 8.00 uur: Aankomst en welkom met een klein, gezond hapje voor elke deelnemer.
  • 8.30 uur: Yogales of knutselworkshop (pompoen versieren of bloemenkrans maken.
  • 8.45 uur: Speurtocht naar Dromenland (het Speelbos). Met behulp van een speurkaart volgen ouders en kinderen samen een route.
  • 9.15 uur: Aankomst Dromenland. Gebruik je fantasie en doe mee aan allerlei spelletjes. Daarnaast kun je je lekker uitleven in het Speelbos.
  • 9.45 uur: Slaapwandeling vanuit Dromenland terug naar het Oogstpark. Onder begeleiding van een natuurgids loop je terug. Onderweg stop je om te luisteren naar een mooi verhaal en een bijzondere workshop klankschalen. Ook hebben de natuurgidsen nog allerlei leuks in petto zoals een stiltewandeling en het spelletje ‘geheime woorden’.
  • 11.00 uur / 11.30 uur: Terug bij het Oogstpark. Hier eindigt de ochtend.

Het laatste blok keert om 13.00 uur terug bij het Oogstpark. (Neem eventueel iets kleins mee voor tussendoor, er is geen lunch.)

 

Locatie:

Alle activiteiten vinden plaats bij het Oogstpark, Oude Veerweg 2, Dordrecht

(Let op: je navigatie stuurt je iets te ver, voer daarom het adres Oude Veerweg 2 NABIJ in. Dan kom je op de juiste locatie terecht.)

 

Meld je aan!

Meedoen aan de Toppie Seizoensdag is helemaal gratis, maar we vragen je wel om je vooraf aan te melden.

Je kunt je aanmelden voor 1 van de tijdsblokken. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud en hun ouders/begeleiders. (Max. 1 ouder per gezin. Zo kunnen we zoveel mogelijk kinderen deel laten nemen.) Een aantal onderdelen worden niet vanuit Toppie begeleid, het is dus belangrijk dat de ouders/begeleiders de gehele ochtend bij de kinderen blijven.

 

Wil je je aanmelden? Dat kan!

Via deze link kun je je aanmelden. Wij bevestigen je aanmelding per mail en je ontvangt vooraf nog wat extra informatie. (Werkt de link niet? Ga dan naar www.doemeemettoppie.nl en klik in de activiteitenkalender op Toppie Seizoensdag ‘Dromenland’ op 23 oktober.)

 

Tot dan in Dromenland!

 

LocatieOogstpark, Veerweg 2, Dordrecht
Websitehttp://www.doemeemettoppie.nl
Datum23-10-2020
Openingstijden08.00 uur – 13.00 uur
ToegangsprijzenGratis, wel vooraf aanmelden.: https://dordrecht.doemeemettoppie.nl/activiteit/toppie-seizoensdag-dromenland/
 
Duurzaamheidscentrum Weizigt
Van Baerleplantsoen 30
3314 BH Dordrecht
Contactgegevens
Openingstijden We controleren regelmatig de openingstijden, we adviseren je daarom om ook altijd de website van de locatie zelf te checken. Mocht je een tip of wijziging hebben geef deze dan door via deze link
Maandag10:00 - 16:00
Dinsdag10:00 - 16:00
Woensdag10:00 - 16:00
Donderdag10:00 - 16:00
Vrijdag10:00 - 16:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Gerelateerde events

Dordt­LAB woensdag 23 december 2020, 13:00 - 15:00
Dordt­LAB dinsdag 22 december 2020, 13:00 - 15:00
Dordt­LAB maandag 21 december 2020, 13:00 - 15:00
skyline-visual