Eten & drinken

#Hartelijkwelkom

Maatregelen rondom Corona
De afgelopen maanden hebben veel horeca-ondernemers creatieve oplossingen bedacht om je thuis te kunnen laten genieten van een diner, lekkere lunch of heerlijke pizza. En nu ben je ook weer welkom op het terrras en in het restaurant. Voorlopig nog wel met een aantal extra regels:

  • Een bezoek aan een restaurant of café kan alleen op reservering;
  • Voor een terras hoef je over het algemeen niet te reserveren. Maar het kan geen kwaad om dat wel van te voren even te doen;
  • Je mag met twee personen aan één tafel als je niet uit hetzelfde huishouden komt. Voor gezinsleden geldt er geen maximum per tafel;
  • Je volgt natuurlijk altijd de aanwijzingen op van het personeel.

Smaken van Dordrecht
Op culinair gebied heeft Dordrecht de levensgenieter meer dan genoeg te bieden. In het hart van de stad ligt het Scheffersplein, hét horecaplein van Dordrecht. Rondom het standbeeld van Ary Scheffer kun je hier al vanaf het vroege voorjaar in de zon van allerlei lekkers genieten. Zit je liever aan het water? Strijk dan neer op het Groothoofd met prachtig zicht op het beroemde drierivierenpunt, het drukst bevaren rivierenknooppunt van Europa. Hier bevind je je op een plek die in de loop der eeuwen door menig kunstschilder is vereeuwigd. Maar dwaal vooral ook langs de havens en door de kleine zijstraatjes voor allerlei leuke koffietentjes, lunchplekken, restaurants, wijnbarretjes en verborgen terrassen in mooie stadstuinen.

Lees hieronder meer over de verschillende horeca in de stad of klik direct door naar het totaaloverzicht en selecteer zelf je favoriete locatie. 

skyline-visual