Contact

Deze website is ontwikkeld door Dordrecht Marketing & Partners en met de grootste zorg samengesteld. Voor vragen, tips of wijzigingen kunt u contact met ons opnemen.

Over Dordrecht Marketing & Partners

Dordrecht Marketing houdt zich bezig met het vermarkten en promoten van de stad Dordrecht en de omliggende regio in de breedste zin van het woord. De nadruk ligt hierbij in het bijzonder op de thema’s recreatie, toerisme, evenementen, cultuur, wonen en werken. We werken hiervoor samen met de gemeente Dordrecht, bedrijven en overkoepelende organisaties.

Naast de afdeling Marketing is ook de afdeling Evenementen onderdeel van Dordrecht Marketing. Deze afdeling begeleidt alle grotere buitenevenementen bij de aanvraag van hun evenementenvergunning. De afdeling vervult een één loketfunctie voor alle vragen en wensen aan de gemeente Dordrecht rondom een evenement. Dit blijft niet beperkt tot de organisator, maar geldt eveneens voor de bewoners, nood- en hulpdiensten, ondernemers en instellingen in de stad Dordrecht die met een evenement in aanraking komen.

Bekijk hier de website van Dordrecht Marketing.

Tips en suggesties:

Deze website richt zich op toeristen en inwoners van de stad en regio. We vertonen hier alle informatie over de binnenstad van Dordrecht. Winkels, horeca, culturele instellingen en de uitagenda van de binnenstad kun je hier terugvinden. Ondanks continue controle is het natuurlijk mogelijk dat je een locatie in de binnenstad mist of dat er bijvoorbeeld verouderde openingstijden zijn vermeld. Heb je een tip of wijziging? Geef deze dan door en we passen de website aan. Zo houden we samen de site compleet en up-to-date!

Geef hier uw tips of wijzigingen door.

Evenement aanmelden:

Organiseert u een evenement in de binnenstad? Geef het dan aan ons door, indien de informatie relevant is voor onze doelgroep dan plaatsen we de gegevens in het overzicht.

Meld hier uw evenement of activiteit aan.

Algemene Contactgegevens:

Stichting Dordrecht Marketing & Partners
Spuiboulevard 99
3311 GN Dordrecht
t. 078-7708777
f. 078-7708778
e. marketing@dordrecht.nl

skyline-visual