Aanmelden fotografie en teksten binnenstad

Ben je ondernemer in de binnenstad en wil je meedoen aan de actie vanuit de Straathoofden?

Vul dan onderstaand formulier in. De fotografe neemt dan z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken. De aangeleverde teksten worden herschreven door een proffesioneel schrijfster. Zij zorgt ervoor dat alle teksten een gelijke opzet en tone-of-voice hebben, inhoudelijk op feiten zal ze geen aanpassingen doen. De teksten worden direct op de website doorgeplaatst.

Mocht je vragen hebben neem dan contact met jouw “straathoofd” of meldt het via Chainels.

Aanmeldformulier Straathoofden

  • Fotografie

    Na het opsturen van het formulier neemt de fotografe contact op om een afspraak te maken.
  • Omschrijving van je bedrijf

    Je dient een tekst aan te leveren van (in totaal) maximaal 250 woorden. Je bent zelf verantwoordelijk voor de informatie die je aanlevert, dus denk goed na wat je wilt vertellen. De vragen die hieronder staan geven houvast aan wat we graag terugzien. De tekst wordt door een tekstschrijver nagekeken op taal en sfeer, niet op feiten en wat je wilt vertellen.
  • Enkele tips:

  • 1. Omschrijf je bedrijf op hoofdlijnen; wat kan de klant verwachten op het gebied van producten en dienstverlening. Dus wat verkoop je en waarom ben je anders dan collega's of online kanalen..2.Wat maakt uw bedrijf uniek, denk bijvoorbeeld aan Hoe lang bestaat het bedrijf? Is er binnenkort een jubileum, betreft het een familiebedrijf of een uniek pand waarin je gevestigd bent? 3. Welke unieke diensten/merken/assortiment heb je in de winkel? 4. Waarin ben je gespecialiseerd? 5. Tip of een weetje vanuit de ondernemer (geeft het een persoonlijke touch)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
skyline-visual