Met het OV en fiets huren

Met de app van Arriva Nextbike
Van het station naar de Waterbus en weer naar het centrum: op en neer in Dordrecht gaat het makkelijkst en snelst met de fiets. Helemaal handig is het als die fiets al voor je klaarstaat. Omdat je als bezoeker van de stad nou eenmaal geen fiets bij je hebt, of omdat die van jou in de schuur staat met een lekke band. En als je die fiets nou ook nog eens gratis mee mag nemen …

Met Arriva Nextbike heb je de vrijheid om een fiets te pakken van een van de vele fietsdeelstations in de stad. En om die weer in te leveren bij het deelstation van je keuze. Natuurlijk kun je je fiets halen en terugbrengen bij station Dordrecht. Maar er zijn ook (virtuele) fietsdeelstations bij Merwekade halte Waterbus, P + R Energiehuis, P + R Weeskinderendijk, Eindhalte Grevelingenweg buslijn 4, Fietsenstalling Raamstraat, The Movies, VVV Dordrecht, Hollandse Biesbosch (halte Waterbus) en Bezoekerscentrum Biesbosch (Baanhoekweg 53)!
Duur? Helemaal niet. Je betaalt namelijk niet per dag, maar per halfuur. En het eerste halfuur is altijd gratis!

Kijk voor meer informatie:
https://www.nextbike.nl/nl/dordrecht

De OV fiets
OV-fiets is de makkelijke huurfiets voor het laatste stukje van uw reis. Als u met de trein aankomt op het station, huurt u snel een OV-fiets om naar uw afspraak te fietsen. Kijk hier voor meer info.

skyline-visual