Met het openbaar vervoer

Het centrum van Dordrecht is met het openbaar vervoer prima te bereiken. Als je van buiten de stad komt dan is de trein een goede optie, het centraal station bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand van het centrum. Je volgt simpelweg de “Rondje Dordt” palen, dit zijn zwarte palen met een zilvergrijze bewegwijzering.

Vrijwel alle stads- en streekbussen stoppen ook op het centraal station. Het is bij het centraal station ook mogelijk om over te stappen op buslijn 10, het openbaar vervoer stopt op diverse locaties in het centrum zoals de Grote Kerk, het Scheffersplein en het Groothoofd.

Bewoners vanuit de Drechtsteden kunnen tevens met de Waterbus naar Dordrecht komen, je neemt gemakkelijk de fiets mee en bent dus zo met het openbaar vervoer in de binnenstad. Plan je reis gemakkelijk met 9292.

En ben je aangekomen in de binnenstad? Je kan ook heel makkelijk verder met de huurfietsen van Nextbike. Het eerste half uur is gratis en er zijn diverse locaties waar je de fietsen kan meenemen of stallen. Kijk voor meer informatie:
https://www.nextbike.nl/nl/dordrecht

skyline-visual