Klei & Zij
  • Online advies: De boetiek van Atelier Klei & Zij is welllicht de kleinste winkel van Dordrecht. 1,5 meter afstand houden is dan lastig, zéker omdat Eva je ook graag helpt met de sieraden passen. Gelukkig kun je ook online terecht. Op Instagram vertelt Eva je meer over de bijzondere sieraden én ze laat je zien hoe ze staan d.m.v. foto’s & filmpjes.
  • Actie: Bestellen kan via de website of Instagram met gratis verzending!
Meer informatie
Allure Crystals & Jewels
  • Actie: Allure is gewoon geopend maar met aangepaste openingstijden van 12 tot 17uur. Na sluitingstijd kunt u hen bereiken op 06-53688292. Er is ook een speciale Lampe Berger actie, het is een katalytische brander die de lucht zuivert en parfumeert. Een (groot) gedeelte van de bacteriën verdwijnt. Nieuw zijn ook geurstokjes en kaarsen , auto diffusers en mist diffusers. Nu bij aankoop van een brander,kaars,geurstokjes en/of diffusers krijgt je 10 % korting.
Meer informatie
Avenue Juweliers
  • Service op maat: : De winkel is open maar vanwege het virus is de service uitgebreid met een aantal mogelijkheden voor mensen die niet naar de winkel willen komen.
  • Personal Shop afspraak : Wilt u liever alleen shoppen, neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak:
  • Service op afstand: Wij kunnen u via foto’s, video’s of videobellen de collectie laten zien. U kunt uw bestelling zelf ophalen in de winkels en binnen een straal van 10 km wordt ook thuisbezorgd. Een deel van de collectie staat in de webshop: www.juwelieravenue.nl, Voor vragen kun je ook terecht op Facebook Messenger of Instagram
Bel gerust voor vragen Bagijnhof: 078-6139003 of Sarisgang: 078-6489762.
Meer informatie
skyline-visual