Acties bij de horeca

Samen kunnen we lokale ondernemers een extra steuntje in de rug te geven en helpen in deze Corona-tijden. Dus help je favoriete winkelier of restaurant en bestel die lekkere maaltijd of koop iets in de webshop.

Reserveren bij Café Buddingh
  • Reserveren: Cafe Buddingh is van 1 juni 12:00 weer geopend! Uitsluitend op reservering, dat kan via de site of 078-8906545. Alles wordt op dit moment op orde gebracht om voor zowel binnen als op het terras in tijdsblokken te kunnen werken.
Meer informatie
Reserveren bij Merz
  • Reserveren: Wil je binnenkort weer gezellig borrelen, lunchen of dineren bij Merz? Reserveer dan nu alvast via 078-6132582
Meer informatie
Reserveren bij Finn’s
  • Welkom bij Finn's: Bij Finn's zijn ze maandag 1 juni stipt om 12uur geopend. Wees slim en reserveer vast een tafeltje.
Meer info
Reserveren bij Delicees
  • Actie:: Na de succesvolle afhaalmenu's zijn we blij om weer voor u te mogen koken. We ontvangen u graag en veilig vanaf woensdag 3 juni.
Vanaf 3 juni is Delicees weer geopend van woensdag t/m zondag.
Meer informatie
Reserveren bij Post
  • Reserveer alvast je tafel: We kunnen niet wachten om iedereen weer te mogen ontvangen. Je kunt nu al een reservering plaatsen voor binnen. Op onze reserveringspagina kun je vinden waarvoor je kunt reserveren en voor hoe lang. De reserveringen voor het terras zullen wij 1 à 2 dagen van tevoren openen als het weer dit toelaat. Mocht je die dag toch binnen willen lunchen of dineren, dan kunnen wij geen garantie bieden dat hierin gewisseld kan worden.
Kom lekker koffie drinken, lunchen, dineren of borrelen.
Meer informatie
skyline-visual