Corona Crisis: Speciale diensten en acties bij winkels

Speciale acties

Samen kunnen we lokale ondernemers een extra steuntje in de rug te geven en helpen in deze Corona-tijden. Dus help je favoriete winkelier koop iets in de webshop of bestel alvast een tegoedbon.

Ondertussen hebben we al een aardig lijstje met aanmeldingen ontvangen van ondernemers die leuke acties hebben verzonnen omtrent de problematiek van het Coronavirus. Hier vind u per ondernemer alle speciale acties. Ook zijn er ondernemers die verschillende kortingen bieden op hun producten.

Intertoys: Bestellingen worden dezelfde dag thuisbezorgd

Intertoys Dordrecht Centrum bezorgd vanaf €15,- gratis, en dezelfde dag tot aan de voordeur.
Check via www.intertoys.nl de voorraad en doe je bestelling via: 06-27002000 of mail 2418dordrecht@interoys.nl.

Geef duidelijk je adres en mobiele nummer door. Je ontvangt direct een betaalverzoek, na betaling heb je je bestelling de zelfde dag in huis!

Dordrecht Intertoys Speelgoedwinkel

Wolky Shop: Online Personal shopper en actie voor de zorg

Personal Shopper
Klanten kunnen persoonlijk advies aanvragen. Wij bellen de klant om haar verder te helpen om online de perfecte Wolky-schoen te vinden of maken een afspraak om 1 op 1 in de winkel te winkelen. Meer informatie via de site.

Zorgheldin actie:
Bij aankoop van een paar schoen kun je een paar Wolky-slippers cadeau doen aan iemand in de zorg. Zie meer informatie.

Van Pelt Kappers Uitgroeiset haarkleuring

Is uw haar gekleurd bij Van Pelt Kappers en weer toe om gekleurd te worden?
Geen zorgen, vanaf nu kunt u bij ons uw uitgroei-set bestellen.

De uitgroeiset wordt bij u aan huis bezorgd door een van onze kleurspecialisten of u kunt de set ophalen in onze salon in Dubbeldam (Rechte Zandweg 2). Dit kan beide tijdens de tijden dat onze winkel open is.

Meer info via de link.

Allure Crystals & Jewels

Allure is gewoon geopend maar met aangepaste openingstijden van 12 tot 17uur. Na sluitingstijd kunt u hen bereiken op 06-53688292.

Er is ook een speciale Lampe Berger actie, het is een katalytische brander die de lucht zuivert en parfumeert. Een (groot) gedeelte van de bacteriën verdwijnt. Nieuw zijn ook geurstokjes en kaarsen , auto diffusers en mist diffusers.
Nu bij aankoop van een brander,kaars,geurstokjes en/of diffusers krijgt je 10 % korting. Geldig t/m 31 maart 2020. Meer info via de site.

Avenue Juweliers

De winkel is open maar vanwege het virus is de service uitgebreid met de volgende mogelijkheden:

 Personal Shop afspraak
Wilt u liever alleen shoppen, neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak:
Bagijnhof: 078-6139003 of bagijnhof@juwelieravenue.nl – Sarisgang: 078-6489762 of sarisgang@juwelieravenue.nl

Service op afstand;  Wij kunnen u via foto’s, video’s of videobellen de collectie laten zien.

U kunt uw bestelling zelf ophalen in de winkels en binnen een straal van 10 km wordt ook thuisbezorgd. Een deel van de collectie staat in de webshop: www.juwelieravenue.nl, Voor vragen kun je ook terecht op Facebook Messenger of Instagram: https://www.instagram.com/juwelieravenue/

Bling

In Dordrecht wordt gratis bezorgd. Doe je bestelling op de site en betaal via Ideal of Afterpay. Bij je online bestelling druk je op afhalen in de winkel en wijde dames van Bling zorgen voor de bezorging aan huis.

Habets Herenmode

Habets is gesloten maar wel op afspraak geopend. Daarnaast worden bestellingen boven de 50,- (in de Drechtsteden) gratis thuisbezorgd. Ook zijn er speciale waardebonnen met extra tegoed. Kijk op de facebook-pagina voor alle acties of bel/whatsapp naar 06-15077893.

Hallo Dordrecht

Wil je je oude moeder een hart onder de riem steken omdat je niet bij haar op bezoek kan? Is je vriendin jarig? Heb je zelf zin in een glas wijn met een stukje Oud Dordt kaas of lekkere nootjes, maar kun je de deur niet uit? Bestel het bij Hallo Dordrecht en ze brengen het (binnen de Drechtsteden) gratis langs bij een bestelling vanaf 10 euro.

Kijk hier voor meer info.

Het Lichtpaleis

Bij het Lichtpaleis krijgen klanten (gemiddeld) 10% korting op de buitenverlichting. De korting geldt voor in de winkel en online. Bekijk hier de collectie.

Juffrouw Pollewop

Op woensdag en vrijdag fietsen de Pollewopjes alle pakketjes gratis door heel Dordrecht! Op de oude roestbakkies! Voor alle mensen die liever de deur niet uit gaan, zij brengen de kleur gewoon aan de deur.👊
Dus heb je iets gezien in de webshop? Klik dan bij bestellen op afhalen en zij staan woensdag of vrijdag met het pakket én een lach voor je neus. Bekijk het aanbod hier. Of bekijk hun Facebook of Instagram pagina voor meer informatie.

Juffrouw Pollewop

Pieters voor Keuken, Koken en Wonen | Bakkie troost

Pieters komt wekelijks met een nieuwe actie, afgetrapt met een fikse korting op onze eigen gebrande koffie. Voor 8 kilo betaal je nu €129 (ipv €196). Ook bieden we proefzakken van een halve kilo voor slechts €9,95. Houd de Facebook en Instagram in de gaten voor alle acties! Ze zijn open, maar bezorgen met alle plezier na een telefoontje of mailtje gratis binnen 24 uur aan huis.

Pieters voor Keuken, Koken en Wonen

Rockin' Items

Alle bestellingen in de webshop worden gratis verzonden. Meer informatie via de site.

Velvet Music

Aangezien Velvet is gevestigd in het Magazijn zijn de openingstijden tijdelijk aangepast: woensdag t/m zaterdag van 10 tot 17.30 uur.
Je Velvet Dordrecht-kassabon van maart 2020 geeft recht op 10% korting op alles wat je bij Velvet Dordrecht koopt gedurende de maand april 2020. Dus bewaar je bon en shop in april met korting. Meer info via de link.

 

skyline-visual